Betonfúrás

A gyémántszerszámos betonfúrás a beton és vasbeton szerkezetek, panelfalak, födémek megmunkálásának legkorszerűbb és legkedveltebb módszere. A gyémántszemcsés betonfúró koronák az épületszerkezetekben található vasalást (betonvas) is elforgácsolják, ezáltal akár milliméter pontosságú munkavégzést is lehetővé tesz a betonfúrási technika mely után nincs szükség költséges utómunkálatokra, hiszen az elkészült furat sima és egyenletes.

A betonfúrás - a gyémánttechnikának köszönhetően - repedés-, rezgés- és vibrációmentes, minimális rombolással és a vízhűtésnek köszönhetően minimális porképződéssel jár csupán. A fentiek tükrében kijelenthető, hogy az átalakítási munkálatok a legbiztonságosabban betonfúrással végezhetők el.

A betonfúrás során elkészített furatok lehetnek a falra merőlegesek, vagy a fallal szöget bezáróak. 8 mm fölött bármilyen átmérővel készíthető furat, sőt a furatok mélysége hosszabbító szárakkal akár több méteresre is növelhető. A betonfúró gépek helyigénye kicsi és könnyen szállíthatóak így akár szűk, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyedén felszerelhetőek.


Betonfúrás főbb alkalmazási területei:

  • légtechnikai és gépészeti furatok, szellőzőnyílások, áttörések készítése betonfúrással
  • aljzat és födémnyílások készítése gyémántszerszámos betonfúrással
  • statikai problémák, pl. fészek vagy támasztó furatok készítése betonfúrással
  • gépalapok fúrása, dübelfuratok készítése betonfúrással
  • egyéb vasbeton, tégla, gránit, bazalt, stb szerkezetek betonfúrása

Ajánlatkérés

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.